Udlejning af Tørretumbler med Livstidsgaranti

Lej din kondens tørretumbler inklusiv montering og 5-stjernet service. Slut med køb-og-smid-væk!

3,600+ har allerede valgt WhiteOn

Glad kvinde foran vaskemaskine der kaster rent vasketøj op i luften af glæde

Hvad gør os anderledes

Stop for
køb-og-smid-væk

Vi udfordrer smid-væk-kulturen ved at reparere frem for at smide væk og købe nyt. Samtidig genbruger vi udtjente maskiner som reservedele. Mindre snak. Mere Handling.

Livstidsgaranti der altid dækker

Få ro i sindet med en livstidsgaranti der ikke blot dækker produktionsfejl, men også dækker sliddele eller hvis der sker et uheld. Du kan have tillid til at vi hjælper, når der er behov.

Hvidevarer på abonnement med WhiteOn.dk - Glad kunde foran sin Vaskemaskine

Problemfri oplevelse

Vi forenkler livet med fri levering og montering. Vi har egne montører der går langt for at få dig helt i mål. Mangler der WaterBlock eller forlængerslanger, intet problem dem får du med gratis.

Budgetvenlig

WhiteOn er en økonomisk smartere mulighed, uden store forudgående omkostninger. Få adgang til en maskine af høj kvalitet i dag, for et fast månedligt beløb.

Hvorfor leje dine hvidevarer?

Se hvorfor "Preben" valgte WhiteOn

Sådan kommer du igang

Bestil på WhiteOn.dk

Bestil dit abonnement ved at udfylde bestilling her på hjemmesiden.

Vi ringer til dig

Vi snakker installationen igennem og finder en tid sammen i telefonen.

Vi installerer, du vasker tøj

Vi monterer maskinen og alt er klar til at du kan vaske dit tøj.

WhiteOn tekniker vaskemaskine installation - 5-stjernet service

Det får du med WhiteOn

Fri levering og montering

Vi har egne montører der sikre at du kommer op og køre med din nye maskine.

Livstidsgaranti

Så længe du har et aktivt abonnement garanterer vi, at du har en maskine der altid virker. Og ingen dumme ekstra regninger.

5-stjernet kundeservice

Bare ring, email, eller chat - så løser vi problemet sammen.

Det siger kunder om WhiteOn

Super oplevelse
Pia Hedegaard (5/2/24)
Read More
Fin service. Nem bestilling. Hurtigt opkald om leveringsdato. Søde, smilende og servicemindede chauffører, som gav grundig information og gennemgang af maskinen. Maskinen blev sat til og virkede med det samme. Alt godt at sige om WhiteOn herfra...
Absolut bedste aftale
Dahl Maia (19/10/22)
Read More
Absolut bedste aftale, man kan ønske sig. Alt fungere og er der, den mindste tvivl ang. vaskemaskinen, er der altid hjælp at få, lige med det samme. Jeg har nu opsagt mit abonnement, fordi jeg skal flytte til et sted med allerede installeret vaskemaskine, ellers havde jeg beholdt denne super aftale med super service. Det er super let at komme ud af aftalen igen. Tak for denne gang. Jeg vil klart benytte mig af aftalen en anden gang hvis det bliver nødvendigt.
Fantastisk service
Pernille (25/1/24)
Read More
Fantastisk service, ligefra bestilling til levering det er et supergodt koncept til glæde for miljø og dig. Det kan ikke gøres meget lettere at vaske tøj. Vil gøre mit for at brede budskabet
Previous
Next

Ofte stillede spørgsmål

For en fast lav månedlig pris får du adgang til vores kvalitets maskine fra Bosch, som vi sørger for altid virker. Opstår der problemer tager du fat i os på telefonen eller via chat, så får vi sammen fikset eller ombyttet den til en ny.

Derudover får du gratis levering og montering og support der hjælper med brug og andre problemer.

Vores abonnement er fleksibelt og kan opsiges med en måneds varsel. Vi opkræver ikke noget depositum eller opstartsgebyr.

Hvis abonnementet opsiges inden for 1 år opkræves et afhentningsgebyr på 999 kr. pr maskine. Efter et år er afhentning helt gratis

Hvis du imod forventning ikke er fuldstændig tilfreds med maskinen og vores service, har du fuld fortrydelsesret indenfor de første 14 dage fra maskinen er installeret, og det koster ikke noget i afhentning.

Ved flytning kan maskinen selvfølgelig bare flyttes med til jeres nye hjem, og det betragtes ikke som opsigelse.

Livstidgaranti dækker, som navnet antyder, ikke bare 2 år som den almindelige reklamationsret ved køb. Vores servicekoncept sikre at du, nu og i al fremtid, kan få repareret din maskine ganske gratis. Med andre ord, behøver du ikke længere bekymre dig om at din maskine går i stykker.

OG i modsætning til købsgarantien, så dækker WhiteOn også skader der skyldes alle former for uheld. Skulle du være uheldig at en hårnål sætter sig fast i pumpen eller en lille sten laver hul i maskinen (det sker) – så har WhiteOn din ryg. Den slags skader dækker den normale købsgaranti ikke, heller ikke hvis maskinen er under 2 år gammel – hvilket er en dyr fornøjelse.

Når du har bestilt på whiteon.dk, vil du blive ringet op og vi gennemgår krav til vand, el, afløb og adgangsforhold.
Vi finder også et passende tidspunkt sammen, hvor vi kan komme og installere maskinen.

Første betaling sker når maskinen er leveret og installeret og derefter den 1. i hvert måned.

Betalingen foretages med automatisk træk via betalingskort.
Husk at du skal bruge NemID app eller SMS+kode for at registere dit kort.

Vi modtager Visa/Dankort og MasterCard. (ikke rent Dankort)

Du modtager også en faktura på mail til hjemmeregnskabet 🙂

Hvis du ikke længerer ønsker at have din maskine, så kontakter du os på telefon eller på mail for at opsige dit abonnement. Efter aftale kommer vi, og henter maskinen. (Helt uden gebyr hvis det er efter 1 år).

Vi yder også fuld tilfredshedsgaranti, så hvis du indenfor de første 14 dage fortryder, så kommer vi og afhenter maskinen kvit og frit.

Du kan altid tage din WhiteOn maskine med til dit nye hjem, hvis du flytter. Skriv blot en mail til os og oplys den nye adresse og flyttedato. Og hvis I har brug for en hånd med montering i den nye bolig, så kan vi helt sikkert hjælpe.

Ja, vi tager gerne din gamle brugte maskine med og bortskaffer den på forsvarlig vis. Du tilvælger bortskaffelse under bestillingen på hjemmesiden, og beløbet trækkes automatisk sammen med første abonnementsbetaling. 

Det skal det være muligt for én mand at transportere maskinen på El-trappe-sækkevogn derhen hvor den skal stå uden at løfte maskinen. Det betyder at interne trapper af træ og vindeltrapper desværre ikke går. Trappeopgange mm. er selvfølgelig helt ok.

Hvis du er det mindste i tvivl, så ring eller chat og vi finder ud af om alt er som det skal være. Du kan også sende et billede af trappen på mail@whiteon.dk. 👌

Markedsundersøgelse viste at der er 3 primære parametre der var vigtige når der skal vælges vaskemaskine og tørretumbler – de skulle have stor kapacitet, lydløse, og energivenlige. Herudover måtte vaskemaskinen gerne have et hurtigprogram. Dette er netop sådanne modeller vi har udvalgt.

Vi ønsker at reparere frem for køb-og-smid-væk. Da vi kun har få modeller kender vi dem som vores egen bukselomme og har altid reservedele på lager. Det gør en forskel for miljøet og du skal ikke bekymre dig om næste gang din maskine går i stykker.

Alle vores maskiner er indkøbt fra ny.

En del af konceptet er så, at vi stopper køb-og-smid-væk-kulturen ved at sende vores brugte maskiner tilbage i cirkulation. Efter renovering og tests står vores “brugte” maskiner som nye og er selvfølgelig også med livstidsgaranti.

Så enten får du en helt ny maskine eller en, der står fuldstændigt som ny. Hvis du pga. allergi har brug for en ubrugt maskine, kan vi godt finde ud af det også. 

Klar til at gøre din hverdag lidt nemmere?