Det skal være nemt at vælge bæredygtigt

WhiteOn er startet på ønsket om at gøre op med køb-og-smid-væk kulturen, der dominerer måden, vi forbruger hvidevarer i Danmark. Hos WhiteOn begrænser vi os til bare én model og har derved mange identiske maskiner, som vi kender som vores egen bukselomme, hvilket gør at det kan betale sig at reparere dem. Vores kunder ønsker en maskine der bare virker, derfor giver vi naturligvis livtidsgaranti, og udskifter maskinen med det samme, hvis uheldet skulle være ude.

Herefter bliver maskinerne repareret på centralt værksted med eget reservedelslager. Vores vaskemaskiner er EU energimærket A+++-30%, hvilket betyder at strømforbruget er minimalt, og den strøm de bruger ude hos vores kunder, CO2-kompenserer vi for igennem climatecare.org.

genbrug frem for køb og smid væk

Simpelt koncept

WhiteOn tager ingen gebyrer, i stedet benytter vi et fast månedsabonnement. Så får du som kunde ingen uforudsete udgifter, god service, og en maskine der altid virker. Herudover er levering og installation hos WhiteOn selvfølgelig altid inkluderet.

Tilfredse kunder

Vi leverer god service hele vejen, ikke kun når du står i butikken og skal købe maskinen. Vores kunder er meget tilfredse og de sætter pris på, at vi har gjort det nemt og billigt at vælge bæredygtigt med et simpelt koncept. Tak til jer!

Find os

WhiteOn Administration (ingen butik)
Skovstien 26
8382 Hinnerup

30 90 80 90
Man-Tor. 9:00-14:00 og Fre. 9:00-13:00

mail@whiteon.dk

CVR: 40311181

Når vi siger fantastisk service - mener vi det

3. juni
Det er en super god maskine og i kom…

Det er en super god maskine og i kom hurtig lg vendligheden er super så mange tak

Karen hansen

22. august
Fantastisk koncept

Fantastisk koncept, god pris, præcise aftaler, venlige og dygtige folk 👍👍

Thomas

22. august
Rasmus er sødere end "Peter"...;)

Rasmus er sødere end "Peter"...;) Han eksistere nemlig i virkeligheden👍 Ansvarlig, godt bæredygtigt koncept, holder aftaler. Top service.

Birgitte Breum

20. august
Super service

Super service

Bettina Perez

3. januar
Selv her langt ude på landet har vi…

Selv her langt ude på landet har vi muligheden for god service fra Whiteon. Hurtig levering og montering, god kundeservice og ikke mindst en super...

Heidi Lehmann

29. marts
Hurtig og nem service :) kan kun…

Hurtig og nem service :) kan kun anbefales også er det billigt at leje :)

Karina Jacobsen

24. april
Super dejligt og enkelt koncept og…

Super dejligt og enkelt koncept og service... Selv om montøren lige havde en udfordring pga af en tilkalket kugleventil...

John Mogensen

27. maj
Helt igennem tilfreds

Jeg plejer at være skeptisk ved nye smarte koncepter. WhiteOn har i dag leveret og installeret en ny vaskemaskine (tak til installatør Per) og ALT...

Jonas Lorenzen

2. juli
god sevice lige til tiden

god sevice lige til tiden

Henrik

6. august
Super god service

Super god service. Fik leveret og installeret allerede dagen efter, og de svarede hurtigt på de spørgsmål jeg havde. Kan varmt anbefale dem.

Karin Faber