Det skal være nemt at vælge bæredygtigt

WhiteOn er startet på ønsket om at gøre op med køb-og-smid-væk kulturen, der dominerer måden, vi forbruger hvidevarer i Danmark. Hos WhiteOn begrænser vi os til bare én model og har derved mange identiske maskiner, som vi kender som vores egen bukselomme, hvilket gør at det kan betale sig at reparere dem. Vores kunder ønsker en maskine der bare virker, derfor giver vi naturligvis livtidsgaranti, og udskifter maskinen med det samme, hvis uheldet skulle være ude.

Herefter bliver maskinerne repareret på centralt værksted med eget reservedelslager. Vores vaskemaskiner har lavt strømforbrug, og den strøm de bruger ude hos vores kunder, CO2-kompenserer vi for igennem climatecare.org.

genbrug frem for køb og smid væk

Simpelt koncept

WhiteOn tager ingen gebyrer, i stedet benytter vi et fast månedsabonnement. Så får du som kunde ingen uforudsete udgifter, god service, og en maskine der altid virker. Herudover er levering og installation hos WhiteOn selvfølgelig altid inkluderet.

Tilfredse kunder

Vi leverer god service hele vejen, ikke kun når du står i butikken og skal købe maskinen. Vores kunder er meget tilfredse og de sætter pris på, at vi har gjort det nemt og billigt at vælge bæredygtigt med et simpelt koncept. Tak til jer!

A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.
Vi dækker Sjælland, Fyn og Østjylland

Find os

WhiteOn Administration (ingen butik)
Skovstien 26
8382 Hinnerup

30 90 80 90
Man-Tor. 9:00-14:00 og Fre. 9:00-13:00

mail@whiteon.dk

CVR: 40311181

Når vi siger fantastisk service - mener vi det

Tina | 8. dec
Genialt produkt
Genialt produkt - jeg kommer aldrig til at købe en vaskemaskine igen!
Poul | 10. maj
Manglede akut en maskine
...mine svigerforældre lejer, så tænkte vi ville prøve det samme. Og “orkede” ikke lige at undersøge markedet. Den skulle blot være energivenlig, have stor tromle og ikke larme for meget. Det kunne WhiteOn tilbyde inkl installering!
Bianca | 22. aug
Super attraktivt koncept
Synes det var attraktivt med månedlig betaling og livstidsgaranti - har haft mange dårlige oplevelser med vaskemaskiner som koster en formue, men som ikke holder mere end ca. 2-3 år