Det skal være nemt at vælge bæredygtigt

WhiteOn er startet på ønsket om at gøre op med køb-og-smid-væk kulturen, der dominerer måden, vi forbruger hvidevarer i Danmark. Hos WhiteOn begrænser vi os til bare én model og har derved mange identiske maskiner, som vi kender som vores egen bukselomme, hvilket gør at det kan betale sig at reparere dem. Vores kunder ønsker en maskine der bare virker, derfor giver vi naturligvis livtidsgaranti, og udskifter maskinen med det samme, hvis uheldet skulle være ude.

Herefter bliver maskinerne repareret på centralt værksted med eget reservedelslager. Vores vaskemaskiner er EU energimærket A+++-30%, hvilket betyder at strømforbruget er minimalt, og den strøm de bruger ude hos vores kunder, CO2-kompenserer vi for igennem climatecare.org.

genbrug frem for køb og smid væk

Simpelt koncept

WhiteOn tager ingen gebyrer, i stedet benytter vi et fast månedsabonnement. Så får du som kunde ingen uforudsete udgifter, god service, og en maskine der altid virker. Herudover er levering og installation hos WhiteOn selvfølgelig altid inkluderet.

Tilfredse kunder

Vi leverer god service hele vejen, ikke kun når du står i butikken og skal købe maskinen. Vores kunder er meget tilfredse og de sætter pris på, at vi har gjort det nemt og billigt at vælge bæredygtigt med et simpelt koncept. Tak til jer!

Find os

WhiteOn Administration (ingen butik)
Skovstien 26
8382 Hinnerup

30 90 80 90
Man-Tor. 9:00-15:00 og Fre. 9:00-14:00

mail@whiteon.dk

CVR: 40311181

Når vi siger fantastisk service - mener vi det

8. november
God service

Super koncept og god service👍

Morten LN

28. april
God service :-)

God service :-)

Jakob

23. april
Hvilket uforligneligt koncept med service helt i topklasse!

Jeg skrev til WhiteOn i påsken. Sandelig om ikke jeg midt i helligdagene blev kontaktet af Philip fra WhiteOn! Han gav de sidste detaljer. Og...

Poul B Pedersen

22. august
Rasmus er sødere end "Peter"...;)

Rasmus er sødere end "Peter"...;) Han eksistere nemlig i virkeligheden👍 Ansvarlig, godt bæredygtigt koncept, holder aftaler. Top service.

Birgitte Breum

21. januar
super betjening

super betjening flinke montører og en lækker vaskemaskine håber på godt samarbejde

Vagn Jacobsen

24. februar
Hurtig levering og søde og rare

Hurtig levering og søde og rare Installatører🙏 Maskinen er igang

Dorthe Palmkvist

2. juli
god sevice lige til tiden

god sevice lige til tiden

Henrik

12. november
Fremragende

Der er kun godt, at sige Fremragende måde at få en ny vaskemaskine på Yderst behagelig service

Tinna Bregendahl

24. april
Super dejligt og enkelt koncept og…

Super dejligt og enkelt koncept og service... Selv om montøren lige havde en udfordring pga af en tilkalket kugleventil...

John Mogensen

13. december
Super service

Super service. Bestilte, og de kom til aftalt dato. De var hurtige til at sætte den op, og de hjalp med at sætte min tørretumbler op. Kan klart...

Jeanette Agerdal Ellehave