Den Ultimative Guide til Vaskemaskiner fra WhiteOn.dk

Hvem er WhiteOn?

Hvorfor vi startede WhiteOn

Jeg hedder Rasmus, og jeg startede WhiteOn sammen med Philip, fordi vi begge har oplevet at være frustreret over at skulle smide hårde hvidevarer ud. Bare fordi det var nemmere og billigere at købe nyt end at få repareret de gamle maskiner. Da mine bedsteforældre for første gang fik en vaskemaskine, var det en stor begivenhed. Der var blevet sparet sammen igennem lang tid, og da den ankom, var hele familien samlet for at se det nye vidunder.

Før den elektriske vaskemaskine kom frem, brugte datidens husmødre mange timer om ugen på tøjvask. Så vaskemaskinen var en stor hjælp, og mine bedsteforældres vaskemaskine tjente den lille bondefamilie godt i over 30 år, før den blev pensioneret.

For mine forældre var vaskemaskinen blevet en naturlig del af hverdagen og noget, som de pligtskyldigt sparede op til, da de skulle ud og investere i deres egen. Jeg husker den stadig fra mit barndomshjem med de mange knapper og dimser, der gav lyd, når jeg skruede på dem. Den blev først skiftet, da jeg skulle i gymnasiet, efter mere end 20 års tro tjeneste.

I nutidens højteknologiske verden skal man desværre ikke regne med, at en vaskemaskine holder mere end 4-6 år. Selv de helt dyre mærker holder sjældent ret meget længere, det er ikke vaskemaskiner med livstidsgaranti.

Et bæredygtigt alternativ

Vi vil gerne give Danmarks travle børnefamilier, og alle andre, som skal ud og købe ny vaskemaskine, et bæredygtigt alternativ, som samtidigt er nemt og billigt. Derfor har vi udviklet et koncept, hvor du abonnerer på vaskemaskinen og helt slipper for (igen) en dag at skulle stå i en situation, hvor du er tvunget til at kassere en vaskemaskine.  Bare fordi de 2 års reklamation er udløbet.

Vi leverer faktisk en vaskemaskine med livstidsgaranti. Det er en maskine af høj kvalitet, og skulle den gå i stykker, sørger vi for at reparere den eller bytte den ud med en ny. Den gamle maskine bliver så enten total renoveret så den står som ny, eller genbrugt til reservedele. Vi vil nemlig gerne have, at du har en vaskemaskine, der kan køre upåklageligt i mange år.

Philip Bredahl og Rasmus Korsgaard

Vi har skrevet nogle blogindlæg der berører nogle forskellige emner:

Du kan også se mere til vores produkter her: WhiteOn hvidevarer

 

Del artikel: