Vaskemaskiner på abonnement fra WhiteOn.dk

Vaskemaskine energiklasse A

Vaskemaskine energiklasse A

Vaskemaskine energiklasse A: Kan det betale sig at vælge?

På mange områder kan det betale sig at vælge en vaskemaskine med energiklasse A ift. Den nye ordning. Der er store besparelser på det årlige elforbrug, hvis du vasker tøj flittigt. Vi redegører for det vigtigste omkring de nye energimærker og energiklasser, så du kan blive klogere på hvilken energiklasse du skal vælge.

Energiklasse A

Hvis man tager udgangspunkt i de gamle energimærker A+, A++ og A+++, svarer det til energimærke D eller E på den nye ordning. Formålet med at skifte de gamle energimærker ud med de nye, er at moderne vaskemaskiner var blevet langt mere energieffektive end den gamle skala kunne vise og der var derfor brug for en ny skala der kunne gøre det lettere at sammenligne energiklasserne.

Energimærke A giver en besparelse på 25%, når man kigger på elforbrug sammenlignet med energimærke C.

Hvad koster det at vaske tøj?

I vores tidligere blogindlæg regnede vi os frem til at en gennemsnitlig dansk husstand bruger 819kr. på tøjvask alene om året. Beregningen er lavet ud fra en 5 år gammel vaskemaskine med høj energiklasse. Hvis man vælger energiklasse A, kan du ud fra vores beregning spare omkring 205 kr. årligt. Og hvis din maskine er mere end 5 år gammel kan der være en del flere penge og spare.

Det er umuligt at komme med en konkret pris på el pr. KWh, da den svinger meget og er uforudsigelig.
Hvis elpriserne stiger yderligere, er der altså endnu flere penge at spare, ved at vælge energiklasse A.

•           Energiforbruget er specificeret som vægtet forbrug pr. 100 vaskecykler

•           Nominel kapacitet af ”Eco 40-60”-programmet

•           Vægtet vandforbrug pr. vaskecyklus

•           Varighed af ”Eco 40-60”-programmet

Bemærk, at de aktuelle A/A+/A++ maskiner ikke kan direkte sammenlignes med den nye A-klassificering, men mere med B & C-niveauet og derunder.

Energiklasse A vaskemaskine

Konklusion:

Hvad betyder det for dine nuværende maskiner? Det betyder ikke at dine nuværende maskiner bruger mere eller mindre el pr. vask. Men det har betydning for det fremtidige valg af vaskemaskiner. Du kan trygt fortsætte din vask som du plejer, men hvis din maskine er mere end 10 år gammel og du vasker ofte, så bør du overveje om tiden er inde til at skifte til en energiklasse A maskine.

Vaskemaskine fra WhiteOn

Vores vaskemaskiner

Vi har i vores udvalg 3 vaskemaskiner du kan vælge mellem.

Fælles for alle maskiner er at der ikke er noget oprettelsesgebyr eller binding når du tegner et abonnement og alle maskinerne kommer med livstidsgaranti. Vores livstidsgaranti indebærer garanti for livet, så du ikke skal bekymre dig om reparationer i fremtiden.
Du kan se vores maskiner her: WhiteOn maskiner

Vaskemaskine energimærke A

Vi har en energimærke A til kun 159 kr. mdr. med 9KG kapacitet.

Vores vaskemaskine er den bedste energiklasse og har et væld af programmer, som er kombineret med SpeedPerfekt. Vores vaskemaskine har også tromlerens, hvilket gør maskinen ren så du undgår en ubehagelig lugt i både maskinen og i tøjet. Vores maskine er meget lydsvag, hvilket betyder at du kan vaske tøj uden at blive overvældet af larm fra maskinen. (71db)

Premium vaskemaskine energimærke A

Vores premium vaskemaskine er også energimærke A og indeholder mange af de samme funktioner som førnævnte vaskemaskine. Dog har vores premium maskine funktioner som automatisk sæbedosering, der gør at din vask altid har den korrekte mængde af vaskemiddel.Det gør at du kan spare lidt penge på vaskemiddel, men det gør også at du undgår unødvendigt vaskemiddel der kan være med til at slide tøjet og forebygge lugt.

Vores premium vaskemaskine koster kun 199 kr. mdr.

Standard vaskemaskine energimærke C

Vores standard vaskemaskine er energimærke C, og har 9Kg kapacitet. Vores standard vaskemaskine har mange af de samme funktioner som første nævnte maskine.
Dog er energimærket dårligere, hvilket gør at du bruger flere penge på dit elforbrug.
Vores standard vaskemaskine er dog billigere end de andre maskiner og kan fås for kun 149 kr. mdr.

Hvis du kunne lide vores blogindlæg om energimærker, så vil du måske også kunne lide vores andre indlæg:

Del artikel: