Den perfekte Vaskemaskine

WhiteOns vaskemaskine er en Bosch Serie 6 WGG1440ISN. En stor maskine, der larmer minimalt

Hvorfor har vi valgt netop denne maskine?

Simpel at betjene

Vælg program, vælg temperatur, tryk på start 1-2-3 ... så simpelt er det. Og er du i tvivl så ring eller chat med WhiteOn supporten.

9 kg kapacitet

Vaskemaskine med nok plads til den store familie, og med ActiveWater tilpasses vandforbrug automatisk til mængden af tøj.

Hurtig vask og Tromlerens

Et væld at programmer der kombineret med SpeedPerfekt sikre perfekt vaskeresultat hurtigt. Og Tromlerens programmet gør maskinen ren så du undgår ubehagelig lugt.

Shhh. Den er Meget stille

Kun 72 dB, hvilket svarer til almindelig tale også selvom den Centrifugerer med hele 1400 o/min.

Og så ser den jo bare brandgodt ud 😀

Maskinen har standard mål, så den passer ind de fleste steder

Vaskemaskine med standard mål
Vaskemaskine med standard mål
169 kr. /måned Med Livstidsgaranti og Ingen binding
Bestil vaskemaskine

Dokumenter

Sådan virker konceptet

Bestil på WhiteOn.dk

Bestil dit abonnement ved at udfylde bestilling her på hjemmesiden

Vi ringer til dig

Vi snakker installation igennem og finder en tid der passer dig. Kontakt os her

Vi installerer, du vasker tøj

Vi monterer maskinen og alt er klar til at du kan vaske dit tøj. Læs mere om vores maskiner her

Ofte stillede spørgsmål

For en fast lav månedlig pris får du adgang til vores kvalitets maskine fra Bosch, som vi sørger for altid virker. Opstår der problemer tager du fat i os på telefonen eller via chat, så får vi sammen fikset eller ombyttet den til en ny.

Derudover får du gratis levering og montering og telefonsupport der hjælper med brug og andre problemer.

Var svaret brugbart for dig?

Vores abonnement er fleksibelt og kan opsiges med en måneds varsel. Vi opkræver ikke noget depositum eller opstartsgebyr.

Hvis abonnementet opsiges inden for 1 år opkræves et afhentningsgebyr på 999 kr. pr maskine. Efter et år er afhentning helt gratis

Hvis du imod forventning ikke er fuldstændig tilfreds med maskinen og vores service, har du fuld fortrydelsesret indenfor de første 14 dage fra maskinen er installeret, og det koster ikke noget i afhentning.

Ved flytning kan maskinen selvfølgelig bare flyttes med til jeres nye hjem, og det betragtes ikke som opsigelse.

Var svaret brugbart for dig?

Livstidgaranti dækker, som navnet antyder, ikke bare 2 år som den almindelige reklamationsret ved køb. Vores servicekoncept sikre at du, nu og i al fremtid, kan få repareret din maskine ganske gratis. Med andre ord, behøver du ikke længere bekymre dig om at din maskine går i stykker.

OG i modsætning til købsgarantien, så dækker WhiteOn også skader der skyldes alle former for uheld. Skulle du være uheldig at en hårnål sætter sig fast i pumpen eller en lille sten laver hul i maskinen (det sker) - så har WhiteOn din ryg. Den slags skader dækker den normale købsgaranti ikke, heller ikke hvis maskinen er under 2 år gammel - hvilket er en dyr fornøjelse.

Var svaret brugbart for dig?

Når du har bestilt på whiteon.dk, vil du blive ringet op og vi gennemgår krav til vand, el, afløb og adgangsforhold.
Vi finder også et passende tidspunkt sammen, hvor vi kan komme og installere maskinen.

Første betaling sker når maskinen er leveret og installeret og derefter den 1. i hvert måned.

Betalingen foretages med automatisk træk via betalingskort.
Husk at du skal bruge NemID app eller SMS+kode for at registere dit kort.

Vi modtager Visa/Dankort og MasterCard. (ikke rent Dankort)

Du modtager også en faktura på mail til hjemmeregnskabet :-)

Var svaret brugbart for dig?

Hvis du ikke længerer ønsker at have din maskine, så kontakter du os på telefon eller på mail for at opsige dit abonnement. Efter aftale kommer vi, og henter maskinen. (Helt uden gebyr hvis det er efter 1 år).

Vi yder også fuld tilfredshedsgaranti, så hvis du indenfor de første 14 dage fortryder, så kommer vi og afhenter maskinen kvit og frit.

Var svaret brugbart for dig?

Du kan altid tage din WhiteOn maskine med til dit nye hjem, hvis du flytter. Skriv blot en mail til os og oplys den nye adresse og flyttedato. Og hvis I har brug for en hånd med montering i den nye bolig, så kan vi helt sikkert hjælpe.

Var svaret brugbart for dig?

Ja, vi tager gerne din gamle brugte maskine med og bortskaffer den på forsvarlig vis. Det koster 350 kr. per maskine, og beløbet trækkes automatisk sammen med første abonnementsbetaling.

Var svaret brugbart for dig?

Det skal det være muligt for én mand at transportere maskinen på El-trappe-sækkevogn derhen hvor den skal stå uden at løfte maskinen. Det betyder at interne trapper af træ og vindeltrapper desværre ikke går. Trappeopgange mm. er selvfølgelig helt ok.

Hvis du er det mindste i tvivl, så ring eller chat og vi finder ud af om alt er som det skal være.

Var svaret brugbart for dig?

Markedsundersøgelse viste at der er 3 primære parametre der var vigtige når der skal vælges vaskemaskine og tørretumbler - de skulle være store, lydløse, og energivenlige. Herudover måtte vaskemaskinen gerne have et hurtigprogram. Dette er netop sådanne modeller vi har udvalgt.

Vi ønsker at reparere frem for køb-og-smid-væk. Da vi kun har én model kender vi den som vores egen bukselomme og har altid reservedele på lager. Det gør en forskel for miljøet og du skal ikke bekymre dig om næste gang din maskine går i stykker.

Var svaret brugbart for dig?